Pikakompostointi: tehokas ratkaisu yrityksesi biojätteiden käsittelyyn

100

Miten käsitellään jopa 1500 kg biojätettä päivässä? Katso videomme ja lue asiakaskokemuksia!

Pikakompostorimme soveltuvat päivittäistavarakaupan, ravintoloiden ja elintarviketeollisuuden tarpeisiin. Pikakompostoinnilla voi käsitellä kaikki biojätteet paikallisesti, nopeasti ja siististi. Näin biojätteeen käsittely tehostuu ja säästyy kustannuksia.

Mallistossamme on kaikkien kokoluokkien laitteita: pienin käsittelee 30 kg ja suurin sarjavalmisteinen jopa 1500 kg biojätettä vuorokaudessa. Lopputuotteena on kuiva ja miellyttävän tuoksuinen maanparannusaine. 

Oheisella videolla esittelemme lyhyesti kompostorin toimintaa.

SOLOTOP kompostori video preview
Asiakkaamme, Perho liiketalousopisto, kertoo omia kokemuksiaan kompostorin käytöstä näin:
 
"Kompostorin käyttö on ollut helppoa.Tää on ollut hyvin yksinkertaista ja oppilaat myöskin itse selvityy tästä käytöstä todella hyvin. Biojätteen lajittelu on tullut paljon tarkemmaksi meillä ja huolellisemmaksi tän laitteen myötä."
50

Pikakompostointi - paikallisesti, nopeasti ja siististi.

Oklinin kompostorit tarjoavat tehokkaan ja ympäristöystävällisen ratkaisun biojätteen käsittelyyn. Ne vähentävät merkittävästi biojätteen määrää ja muuttavat sen arvokkaaksi maanparannusaineeksi lyhyessä ajassa. 

Miten kompostorin käyttöönotto todellisuudessa sujui ja mitä hyötyä se toi? Katso video Perho Liiketalousopiston asiakaskokemuksesta

Ravintola Perho otti käyttöön kompostorin vuonna 2019. Kompostointi vähentää jätteitä 90% ja muuntaa jätteen maanparannusaineeksi 24-48 tunnin sisällä. Perhossa noudatetaan "Pellosta pöytään ja takaisin peltoon" -periaatetta, jossa biokompostoitava hävikki muunnetaan maanparannusaineeksi ja palautetaan Green City Farmin pellolle.

 

"Green Good -kompostoreiden käsittelykapasiteetti on 5 kg - 1500 kg/ päivässä. CE -hyväksynnän omaavat laitteet säästävät selvää rahaa vähentämällä biojätteistä aiheutuvia kuluja. Lisäksi laitteiden avulla pienennetään biojätteiden aiheuttamaa hiilijalanjälkeä ja toimitaan ympäristöystävällisemmin.
Lauri Saarela, Solotop Oy

Esittelyssä Oklin GG100-kompostori

Oklin GG 100 -kompostori helpottaa arjen kompostointia ja toimintaa. Se toimii luontoystävällisellä tekniikalla ja vähentää biojätteiden määrää lähes 90 %. Katso lyhyt tuote-esittelyvideomme sen ominaisuuksista.

 

Monipuolista kompostointitehoa

Mallistossamme on kaikkien kokoluokkien laitteita: pienin käsittelee 30 kg ja suurin sarjavalmisteinen jopa 1500 kg biojätettä vuorokaudessa. Lopputuotteena on kuiva ja miellyttävän tuoksuinen maanparannusaine. 

Erityisesti päivittäistavarakaupan, ravintoloiden ja elintarviketeollisuuden alalla, missä biojätteen määrät ovat suuria, Oklinin kompostorit voivat tuoda merkittäviä säästöjä jätehuollon kustannuksissa, pienentää hiilijalanjälkeä ja edistää kestävää ja ympäristöystävällistä toimintaa.

Oklin solotop